Selecteer een pagina

Het materiaal met een totaalwaarde van € 1.500,=, bestaat onder anderen uit 2 voetbaldoeltjes voor op het naast het beachcourt gelegen speel grasveld , een professionele wedstrijd sjoelbak en een aantal KUBB spellen.

Vanwege de hechte samenwerking die er bestaat tussen de Omnivereniging en de welzijnsorganisatie Impuls heeft het OMNIbestuur besloten om dit materiaal aan Engin Demir, een van de buurtsportcoaches van IMPULS voor de wijk de Thij aan te bieden. Voorwaarde is natuurlijk wel dat deze alleen voor de bewoners van De Thij beschikbaar is.

Bob Looijestijn en Joop de Vries van de Omnivereniging Oldenzaal bieden het spelmateriaal aan Engin Demir als vertegenwoordiger van Impuls.