Selecteer een pagina

Paal 12

CluBgebouw en kulturhus

Over Paal 12

Het Paviljoen bij het beachcourt heeft de naam Paal 12 gekregen. Het heeft naast de functie van clubgebouw voor de beachsporters ook een  Kulturhusfunctie voor de wijk de Thij en biedt tevens onderdak aan de Stichting Impuls.

Paal 12 heeft een tweetal binnenruimtes beschikbaar om te verhuren. Een beneden en een boven. De beneden ruimte kan door een scheidingswand in 2en gedeeld worden.

Deze ruimtes zijn te gebruiken voor diverse activiteiten zoals vergaderingen, trainingen, cursussen, presentaties en clubavonden. Ook kunnen er feestelijke activiteiten plaatsvinden.

Deze moeten echter altijd in combinatie met gebruik van het beachveld worden geboekt.

U kunt de binnenruimtes alleen of samen met het beachcourt afhuren:

• In- of exclusief catering
  • Geluidsapparatuur, een microfoon, een beamer en een flipover zijn beschikbaar
  • Wifi is aanwezig
  • Er is voldoende parkeergelegenheid
  • 7 dagen per week beschikbaar, overdag en ’s avond

Verhuur

Neem voor het reserveren van binnenruimtes per mail contact met ons op info@omniverenigingoldenzaal.nl

Ruimte A

Complete begane grond met horecagedeelte

Ruimte D
Grote ruimte op de eerste verdieping